Kultureliten i Liden på
Sommarteater i Galtström

 

 

Lördagen den 30/6 går bussen 15.30 från Järkvissle med ett gäng förväntansfulla människor ur kultureliten som skall åka till Galtström under reseledaren Arnes omsorg. Redan i Liden stiger ytterligare männskor på. Först Tore Löfvenius i Bodacke sedan Carina Österlund och Mats Bergkvist. Dessa premiärlejon får sällskap i Indal av Roffe Myrén med fru Birgitta. I Sundsvall kliver Peter och Linda Astner på. Just det, den gamla "bankdirren". 

 

 

 

"Chefen för allt" Väl framme i Galtström var det middag som gällde. Örjan verkar lite glad eftersom han fått "permis" att gå på Åsen efter.
Birgitta och Roffe Myrén i förgrunden vars uppgift torde vara att tillse att alla blev lite varma i kläderna. Rostbiff med potatissallad var huvudrätt tillsammans med sallad, syltlök och några små fåniga gurkor.
Galtström gamla bruk i bakgrunden. Peter, Linda, Örjan och Pia.
Örjan och Peter Fiket
Om jag är chefen för allt så är detta chefen för "kulturelände". Han hade nämligen lurat hit alla! Vin med skruvkork e jättebra!
Insläppet  
Pausfikat
Publiken på väg tillbaka till sina platser Publik och scen
Armsjömordet handlar om den sista avrättningen i Medelpad som ägde rum 1851. Läs mer på hemsidan.

http://www.armsjomordet.se

Andersson och Höglund Foto:Kerstin Hultin. Greta berättar  Foto: Kerstin Hultin.
Publiken tackar efter en fint genomförd premiär.
   
   
Alla vi i kutureliten i Liden tackar Arne Johansson för detta evenemang
   

Hemsida: http://www.armsjomordet.se

 

Eftersom detta var en premiär kanske man skulle passa på och recensera. Skådespelarna gör sina roller trovärdigt men den som sticker ut lite är Camilla Weidman som spelar Greta Höglund. Eftersom det inte är en komedi är skratten i publiken lätträknade men likförbannat är detta en föreställning som lämnar en eftersmak. För min egen del så vill jag veta mer...

 

  Foto och text: Tore Löfvenius

Hit Counter